Proiecte de asistență și măsuri de sprijin în sectorul agricol

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a organizat, ieri, 6 septembrie 2018, o sesiune de informare pentru agricultorii, ce recent au obținut accesul pentru prelucrarea pământurilor amplasate după traseul Rîbniţa – Tiraspol.

 

Scopul a fost de a prezenta agricultorilor din regiune oportunitățile oferite de proiectele de asistență și măsurile de sprijin în sectorul agricol.

 

Astfel, participanții au cunoscut informații detaliate privind condițiile de eligibilitate, sumele la care au acces, tipul de proiecte și oportunitățile oferite de Programul IFAD; Programul de Restructurare a Sectorului Vitivinicol; Proiectul Creșterii Producției Alimentare (2KR); Agenția de Intervenții și Plăți pentru Agricultură;  Proiectul ”Livada Moldovei”, Proiectul Agricultura Competitivă în Moldova (MAC-P, precum și alte proiecte în domeniul agriculturii.

 

Regulamentul privind modul de repartizare a mijloacelor Fondului național de dezvoltare a agriculturii și mediului rural pentru compensarea parțială a accizelor la motorina utilizată de producătorii agricoli în anul 2022

 

NrDOCUMENTE ATASATE
1.Fişier AIPA_subventii traditionale-Plati in avans-Lucia.pptx
2.Office presentation icon CR_Dubasari_IFAD VII_06 septembrie 2018_1.ppt
3.Fişier Presentation_MAC-P_2018_Bujor_MDT_rev.pptx
4.Office presentation icon Prezentarea Livada Moldovei - 2018 ro.ppt