Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Invitație pentru reprezentanții mass media

Published on: J, 06/10/2021 - 14:51

Reprezentanții mass media sunt invitați să participe mâine, 11 iunie 2021, cu începere de la ora 10.00 la ceremonia de dare în folosință a locuințelor sociale în raionul Cahul.

 

Beneficiari ai apartamentelor sunt familiile cu mulți copii, tinerii specialiști angajați în instituțiile bugetare, persoanele cu dizabilități, etc.

 

Evenimentul va avea loc în municipiul Cahul, strada Nouă 1 (fosta str. Dunării, 34, satul Crihana Veche), în prezența ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion PERJU și a autorităților publice locale.

 

În raionul Cahul au fost construite 32 de apartamente sociale cu suportul financiar al Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei(BCE). Costul total al proiectului a constituit circa 920 mii de euro. 64% din suma totală a fost oferită de BCE, iar alte 36% a constituit contribuția, inclusiv nefinanciară a autorităților publice locale.

 

Locuințele au fost construite la „cheie", dotate cu blocuri sanitare, sistem de încălzire autonom, geamuri termopan, uși interioare, pereți și tavane zugrăvite, pardosea gresie, laminat.