Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Noutăți

Published on: V, 02/22/2019 - 13:56

Chișinău

22 februarie 2019,

 

Producătorii și Exportatorii de Fructe s-au reunit ieri, la Chișinău, pentru a discuta despre principalele probleme cu care se confruntă pomicultorii din țara noastră. Astfel, accesul la sursele de finanțare ieftine și proiectele de sprijin pentru tinerii pomicultori, accesul la credite, au fost principalele provocări, nominalizate în cadrul Adunării Generale a Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe (APEF) „Moldova Fruct”.

Română
Published on: M, 02/20/2019 - 09:26

Guvernul Ungariei oferă burse de studii pentru anul academic 2019-2020. Ministerul Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului prezintă o informație succintă despre programul de burse și procedura de aplicare.

 

Cursurile de masterat sunt oferite în limba engleză pentru anul academic 2019-20 la programele:

MSc in Plant Protection (University of Pannonia)

Română
Published on: M, 02/19/2019 - 15:02

Chișinău, 19 februarie 2019

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) împreună cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC) au semnat, astăzi, un memorandum de cooperare cu Agenția Austriacă pentru Dezvoltare (ADA) și partenerii acesteia, în vederea realizării proiectului cu finanțare din partea Uniunii Europene „Dezvoltarea Zonelor Rurale în Republica Moldova”.  Valoarea totală a proiectului constituie circa 9 milioane de euro.

 

Română
Published on: L, 02/18/2019 - 16:53

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului organizează pentru vinificatorii, viticultorii, consultanții ACSA, inginerii cadastrali trei seminare de specialitate în regiunea de sud a țării: Cahul, Ștefan-Vodă, Comrat. Scopul atelierelor este de a informa specialiștii din domeniu despre Proiectul de Creare și Ținere a Registrului Vitivinicol al Republicii Moldova.

Atașat găsiți agenda.

Română
Published on: V, 02/15/2019 - 15:26

Chișinău,

15 februarie 2019,

 

Politicile Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, dar și actele normative în domeniul funciar și îmbunătățiri funciare au fost discutate, la Ocnița, în cadrul unei ședințe comune cu participarea reprezentanților autorităților publice locale, inginerilor cadastrali și deținătorilor de terenuri din raioanele Ocnița, Dondușeni și Briceni.

Română
Published on: J, 02/14/2019 - 16:01

Chișinău

14 februarie 2019

 

În perioada lunilor februarie – martie, curent, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului împreună cu instituțiile subordonate de profil, Inspectoratul pentru Protecția Mediului și Agenția "Moldsilva" vor desfășura campania anuală de informare ”Natura Renaște”.  Scopul este de a dezvolta cultura ecologică  și a spori conștientizarea populației privind protecția mediului.  

 

Română

Pagini

Subscribe to RSS - Noutăți