Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Noutăți

Published on: J, 04/02/2020 - 16:46

2 aprilie 2020 - Secretarul de Stat , Maxim Popov, însoțit de reprezentanții Inspectoratului pentru Protecția Mediului au efectuat o vizită de inspectare a ocolului silvic Zloți din cadrul Întreprinderii Silvice Cimişlia.

 

La fața locului oficialul a explicat că în adresa ministerului au parvenit mai multe sesizări cu referire la lucrărilor silvice desfășurate în regiune.

 

Română
Published on: J, 04/02/2020 - 15:58

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale  Mediului, Ion PERJU, împreună cu ministrul Economiei și Infrastructurii, Sergiu RĂILEAN și ministrul Afacerilor Interne, Pavel VOICU s-au întâlnit cu reprezentanții celor mai mari rețele de magazine alimentare din țară, pentru a discuta despre aprovizionarea magazinelor cu produse alimentare și mărfuri, măsurile de protecție a angajaților și clienților în contextul epidemiei de COVID-19, precum și prețul la produse.

 

Română
Published on: M, 03/31/2020 - 13:41

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion PERJU a emis un ordin, prin care dispune sistarea tuturor tipurilor de lucrări silvico-tehnice  în fondul forestier de stat.

 

Astfel, se interzice defrișarea copacilor din pădure, sub oricare formă: tăierea de produse principale, tăieri de produse secundare și alte tăieri.

 

Română
Published on: M, 03/25/2020 - 15:43

25 martie 2020, Chișinău - Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, numirea în funcție a unui nou Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

 

Română
Published on: M, 03/24/2020 - 15:59

24 martie 2020 – Membrii Asociației Patronale a avicultorilor din țară au expediat în adresa Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului o scrisoarea prin care informează că nu vor majora prețul la carne și produsele din carne de pasăre.

 

Totodată, în scrisoare, membrii Asociației recunosc că în ultima perioadă au observat că unii furnizori de produse din carne au majorat prețul, fapt ce în mod firesc influențează întreg lanțul de producere a cărnii de pasăre.

 

Română

Pagini

Subscribe to RSS - Noutăți