Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS         Widget Informer      

Noutăți

Published on: S, 06/23/2018 - 10:46

Cinci funcționari publici, angajați ai Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului  au primit diplome de  merit, oferite de Guvernul Republicii Moldova,  pentru înaltul profesionalism în serviciul public. Conferirea diplomelor a avut loc cu prilejul zilei profesionale „Ziua funcționarului public”, marcată anual pe 23 iunie.

 

Română
Published on: S, 06/23/2018 - 08:24

22 iunie 2018, Georgia  Reprezentanța Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) din Georgia a găzduit o vizită de două zile a delegaților moldoveni pentru a împărtăși informații, recomandări și lecții învățate în timpul implementării proiectelor finanțate de UE în cadrul Programului European de Vecinătate pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală (ENPARD).
 
Oficiali ai Delegației Uniunii Euro
Română
Published on: V, 06/22/2018 - 17:06

Cele mai stringente probleme ale locuitorilor din raionul Fălești și soluțiile pentru depășirea acestora au fost discutate astăzi în cadrul unei ședințe comune a administrației publice centrale (APC) cu reprezentanții administrației publice locale (APL) din regiune. Premierul Pavel Filip a menționat că noul format de întrevederi, care presupune intervenția consolidată a echipei guvernamentale în fiecare raion al țării, va intensifica conlucrarea între APC și APL, sporind, astfel, receptivitatea autorităților la nevoile cetățenilor.

Română
Published on: V, 06/22/2018 - 10:21

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a organizat pe 20 iunie 2018, la Chișinău,  atelierul de lucru cu genericul „Rolul și competențele Instituțiilor în sectorul Agriculturii ecologice din Republica Moldova”. Scopul a fost de a discuta despre proiectul Legii privind producția agroalimentară ecologică şi etichetarea produselor ecologic, document ce va modifica cadrul legislativ normativ actual, precum și a evidenția rolului instituțiilor în domeniul agriculturii ecologice conform actelor legislativ – normative în vigoare.

Română
Published on: J, 06/21/2018 - 13:39

Comitetului de Supraveghere a Proiectului SDC – ADA „Consolidarea cadrului instituțional în sectorul alimentării cu apă și sanitație din Republica Moldova” s-a reunit, marți 19 iunie 2018, într-o nouă ședință pentru a discuta despre consolidarea instituțională în vederea îmbunătățirii administrării sectorului de apă și sanitație.

 

Română
Published on: M, 06/20/2018 - 10:44

Un grup de jurnalişti de la instituţii mass-media naţionale, regionale şi locale au vizitat marți, 19 iunie a.c., trei localităţi din nordul Moldovei, unde Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord a implementat/implementează proiecte de dezvoltare regională finanțate din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR) și de Guvernul Germaniei.

 

Română
Published on: L, 06/18/2018 - 16:11

Dorești să lucrezi la un proiect social de amploare, să faci cunoștință cu oameni interesanți, să participi la evenimente atât din Moldova, cât și din străinătate, să dobândești abilități de leaderism, să obții un punct de sprijin în profesie – atunci te așteptăm în echipa noastră! „Hai Moldova” (reprezentantul mișcării mondiale Let's Do It în Moldova) invită voluntari și coordonatori de echipe să participe la cea mai mare acțiune civică pe care lumea a văzut vreodată. Anul acesta, împreună cu alte 150 de țări, vom ieși la curățenie pe 15 septembrie.

Română
Published on: L, 06/18/2018 - 15:34

La Chișinău a avut loc cea de-a patra ședință a Comitetului de Coordonare a Dialogului Național de Politici privind managementul integrat al resurselor de apă în Republica Moldova, vineri, 15 iunie. Scopul ședinței a fost de a  oferi o platformă pentru coordonarea activităților donatorilor în sectorul apei din țara noastră, în vederea monitorizării, consolidării și îmbunătățirii resurselor de apă din țara noastră.

 

Română
Published on: J, 06/14/2018 - 11:36

Reprezentanții mass media sunt invitați să participe la ședința Comitetului de Coordonare a Dialogului Național de Politici privind managementul integrat al resurselor de apă în Republica Moldova, în care se va discuta despre acțiunile de consolidare, îmbunătățire și monitorizare a resurselor de apă din Republica Moldova. Scopul ședinței este de a oferi o platformă pentru coordonarea activităților donatorilor în sectorul apei din țara noastră.

 

Română
Published on: M, 06/13/2018 - 15:53

Din 1 iulie 2018, tinerii și femeile care vor să inițieze afaceri în domeniul agriculturii vor putea solicita subvenții din Fondul național de dezvoltare a agriculturii și mediului rural. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, au fost precizate condițiile de eligibilitate pentru beneficiari, perioada de aplicare și suma totală a subvențiilor în avans.

 

Română

Pagini

Subscribe to RSS - Noutăți