Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS         Widget Informer      

Noutăți

Published on: M, 02/20/2018 - 15:38

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) a organizat astăzi, 20 februarie, 2018, o ședință de raportare privind asistența oferită de donatori pentru dezvoltarea sectorului agricol. 

 

În acest sens,  au fost prezentate acțiunile planificate și realizate în anul trecut, în cadrul proiectelor din sectorul agricol finanțate de Organizația pentru Alimentație și Agricultură a Națiunilor Unite, Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenția Cehă de Dezvoltare.

 

Romanian
Published on: M, 02/20/2018 - 11:20

Producătorii agricoli, beneficiari de subvenții în anul 2017, au obligativitatea, începând cu 2018, să utilizeze elemente de identitate vizuală. Acest lucru este prevăzut de Regulamentul cu privire la modul de repartizare a mijloacelor Fondului de subvenționare 2017-2021.

Elementele de identitate vizuală demonstrează că producătorii agricoli au beneficiat de subvenții din programul Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural (FNDAMR) și cele ale Programului ENPARD Moldova – suport pentru agricultură și dezvoltare rurală.

Romanian
Published on: L, 02/19/2018 - 17:29

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici a avut, în după amiaza zilei de astăzi, o întrevedere cu Simone Giger, Directorul Agenției Elvețiene de Dezvoltare și Cooperare în Republica Moldova. În cadrul discuțiilor, oficialii au revizuit planul de cooperare în domeniul agriculturii și mediului și și-au exprimat disponibilitatea de a identificat noi direcții de cooperare.

  

Romanian
Published on: V, 02/16/2018 - 09:22

În perioada 14 – 17 februarie 2018, în oraşul Nürnberg, Germania, se desfășoară cea de-a  XXIX-a ediție a expoziției internaționale BIOFACH. Ediția din acest an, reunește mai mult de 3200 de expozanți, din 93 de țări printre care și Republica Moldova. Genericul evenimentului fiind „Generația următoare”.

 

Romanian
Published on: J, 02/15/2018 - 17:23

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici, a  discutat, astăzi, cu Excelența Sa, Daniel Ioniță, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al României la Chișinău despre noi proiecte de  colaborare în domeniul agriculturii, dezvoltării regionale și mediului. Dialogul a avut loc la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, în cadrul unei întrevederi oficiale. 

 

 

Romanian
Published on: J, 02/15/2018 - 16:13

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului va organiza, în perioada 20-23 februarie 2018, consultări publice pe marginea proiectului Hotărârii Guvernului cu privire la aprobarea Regulamentului privind condițiile și procedura de acordare a plăților în avans din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural. Doritorii de a participa pot vizualiza graficul și locul desfășurării consultărilor.

 


  

Romanian
Published on: J, 02/15/2018 - 14:52

Uniunea Europeană va oferi circa 43 mln de euro pentru a aproviziona cu sisteme de apeduct și canalizare mai multe localități din țară, precum și pentru a spori eficiența energetică a mai multor clădiri publice din  raioane. În acest sens, astăzi, la Chișinău au fost semnate 18 Memorandumuri de Înțelegere pentru realizarea eficientă a proiectelor.  

 

Romanian

Pages

Subscribe to RSS - Noutăți