Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Vasile Luca: ”Suntem gata să oferim suport, atât cât ține de competența instituției noastre, dar mai mult suntem deschiși pentru o comunicare eficientă și continuă”

Published on: V, 01/18/2019 - 17:30

Chișinău

18 ianuarie 2019

 

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a organizat ieri, o ședință de lucru în cadrul căreia s-a discutat despre situația curentă în domeniul arbuștilor fructifer și căpșun. Scopul a fost de a determinarea prioritățile de dezvoltare ale ramurii, prin prisma conjuncturii piețelor din regiune, și de a identifica soluții  pentru cele mai stringente provocări din sector.

 

În cadrul acestei ședințe au participat reprezentanții subdiviziunilor din minister, responsabili de subiectele abordate, care au oferit informații referitoare la modificările de acte normative și legislative efectuate recent, drept răspuns la problemele nominalizate, anterior, de reprezentanții Asociația Obștești „Pomușoarele Moldovei”, prevederi ce propun soluțiii eficiente.   

 

Secretarul de Stat responsabil de domeniul produselor vegetale, Vasile Luca, a specificat că: „Ne-am reunit pentru a discuta despre provocările din sector, precum și a coordona planificarea acțiunilor comune ce vor oferi soluții pentru aceste provocări. Suntem gata să oferim suport, atât cât ține de competența instituției noastre, dar mai mult suntem deschiși pentru o comunicare eficientă și continuă”.

 

În același context reprezentanții Asociației Obștești „Pomușoarele Moldovei”, au prezentat principalele realizări, și probleme existente în activitatea agenților economici la producerea fructelor moi.

         

Persoană de contact:

Ecaterina Grigorean

Serviciul informare și

comunicare cu mass-media

+373 22 204  582

+373 79 090 590