Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

Consultarea publică privind principalele probleme a resurselor de apă din districtul hidrografic DPMN

Published on: J, 11/07/2019 - 09:08

Planul de management al districtului bazinului hidrografic Dunărea-Prut și Marea Neagră pentru perioada 2021-2027 este în prezent în process de elaborare, iar opinia dumneavoastră cu privire la caracterizarea bazinelor și principalele probleme de apă contează!Planul de gestionare a bazinului hidrografic Dunărea-Prut și Marea Neagră se elaborează cu scopul îmbunătățirii calității apei potabile, condițiilor sigure pentru activități de agrement, asigurării activităților economice prospere, conservării biodiversității și vieții acvatice. Pentru a ține mai bine cont de preocupările dvs., exprimați-vă părerea cu privire la principalele aspecte legate de apă.

 

Reprezentanții societății civile și părțile interesate sunt invitați să-și aducă contribuția cu privire la elaborarea planurilor de gestionare a bazinelor hidrografice printr-o serie de activități de consultare publică. Oamenii din districtul hidrografic al bazinului Dunărea - Prut și Marea Neagră vor fi afectați de măsurile care urmează să fie incluse în plan și, prin urmare, li se oferă oportunitatea de a se implica de la începutul elaborării Planului de gestionare a districtului bazinului hidrografic Dunărea - Prut și Marea Neagră.

 

Pentru a ține mai bine cont de preocupările dvs., vă rugăm respectuos să vă exprimați părerea  în chestionarul ataşat la acest mesaj sau la următorul link:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdk3s6pA8j_cBesqg62QTWO3izFh8rWzR8n-0NqWBGhd6_jww/viewform?fbclid=IwAR1dYeN3Z7QRYmTuBYrwcWwNcjKiadc0lf8I6RiE-mkgnwSZZDB7uJDgZ4s

 

Vă rugăm să expediați chestionarul completat la următoarele adrese de e-mail: cnm@environment.md și culighin.elena@gmail.com.

 

Pentru întrebări suplimentare, persoană de contact este Elena Culighin, numărul de telefon: 069 783 096 sau e-mail: culighin.elena@gmail.com

 

Termenul limită pentru recepţionarea chestionarelor este Marţi, 12 noiembire 2019.