Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

ULTIMUL APEL în cadrul Programului de granturi investiționale ”Facilitarea accesului la piețele de desfacere” destinat grupurilor de producători

Published on: M, 10/16/2019 - 15:37

Proiectul ”Agricultura Competitivă în Moldova” anunță deschiderea ULTIMULUI APEL în cadrul Programului de granturi investiționale ”Facilitarea accesului la piețele de desfacere” destinat grupurilor de producători.

 

Proiectul Băncii Mondiale ”Agricultura Competitivă în Moldova” (MAC-P) de comun cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură invită grupurile de producători agricoli să solicite finanțare nerambursabilă (grant) prin intermediul Programului ”FACILITAREA ACCESULUI LA PIEȚELE DE DESFACERE”.

 

Granturile vor fi oferite grupurilor de producători formate din cel puțin 5 membri, care-și desfășoară activitatea în sectorul horticol, pentru procurarea echipamentului tehnologic și utilajului post-recoltă (linii de sortare, spălare, calibrare, împachetare, uscătorii, echipament frigorific, etc.). Totodată, pot beneficia de grant și grupurile de producători din sectorul zootehnic, și anume cele specializate în producerea mierii de albine sau laptelui. Valoarea maximă a unui grant constituie 350 mii dolari SUA.  

 

Dosarele vor fi depuse la oficiile teritoriale ale Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) în perioada 16 octombrie 2019 – 28 februarie 2020.  Detalii despre criteriile de eligibilitate și setul de documente necesare sunt disponibile pe pagina web www.aipa.gov.md sau www.capmu.md.

 

De menționat că acesta este ultimul apel lansat de proiectul MAC-P în cadrul programului de granturi destinat grupurilor de producători.

 

Informații suplimentare la nr. de telefon 022-244469, 022-222465