Prima        Contact        Harta
 Facebook        Youtube         Flux RSS              

La Edineț se desfășoară un forum de afaceri destinat potențialilor investitori dn Regiunea de Dezvoltare Nord

Published on: J, 09/19/2019 - 14:02

Joi, 19 septembrie 2019, la Edineț, se desfășoară forumul de afaceri „Oportunități investiționale în Regiunea de Dezvoltare Nord”, destinat potențialilor investitori, antreprenorilor de succes și start-up-urilor.

 

Evenimentul reprezentă o platformă de reuniune a noilor tendințe ale pieții și strategiilor eficiente de business, pentru atragerea investițiilor și crearea parteneriatelor de afaceri și oferă oportunități de colaborare și parteneriat companiilor naționale și internaționale, întreprinderilor mici și mijlocii (ÎMM) din Regiunea de Dezvoltare Nord (RDN) a țării, programelor, instituţiilor şi organizațiilor ce sprijină activitatea ÎMM.

 

La eveniment participă reprezentanți ai misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova, ai instituțiilor și organizațiilor naționale și internaționale, exponenți ai întreprinderilor autohtone și de peste hotare, ai asociațiilor de business și infrastructurilor de afaceri, ai sectorului asociativ și jurnaliști.

 

Programul Forumului include subiecte privind climatul antreprenorial și perspective de dezvoltare a businessului în RDN, oportunitățile de investiții și beneficii în RDN, IT și tehnologiile SMART pentru o dezvoltare locală sustenabilă, integrarea ÎMM locale în lanțurile valorice internaționale, dezvoltarea sectorului BPO (business process outsourcing) în RDN și oportunitățile pentru investitori și comunitatea locală. De asemenea, vor fi organizate sesiuni bilaterale și o vizite de studiu în cadrul companiilor din Edineț și Bălți.

 

Evenimentul este organizat, de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, în contextul celei de-a V-a ediții a Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord.

 

Forumul de afaceri „Oportunități investiționale în Regiunea de Dezvoltare Nord” va avea loc și vineri, 20 septembrie, la Bălți.

 

 Date de contact:

Agenția de Dezvoltare Regională  Nord

Tel:  (+373) 231 61980